-0 °C

11 m/s (Pohjoinen)

+35 cm

Myyntipäällikkö

Vahvistamme myyntiorganisaatiota sekä etsimme johtoryhmän jäseneksi ja myyntiosaston päälliköksi

MYYNTIPÄÄLLIKKÖÄ

vastaamaan yhdessä yhteistyökumppaneidemme kanssa logistiikkapalveluiden myynnistä ja koordinoinnista Kokkolan sataman reitillä. Sataman palvelukokonaisuuteen kuuluvat mm. nosturi-, varasto- ja terminaalipalvelut. Näitä hyödyntäen rakennat kotimaisille ja kansainvälisille asiakkaille sopivia logistisia ratkaisuja. Tehtävässä raportoit toimitusjohtajalle. Päätoimipaikkasi on Kokkolan satamassa.

Odotamme sinulta:

Persoonaltasi olet kehittämishenkinen ja oma-aloitteinen. Omaat hyvän paineensietokyvyn sekä hyvät neuvottelutaidot. Osaat toimia tehokkaasti tiimeissä ja sinulla on kokemusta myyntityöstä. Tämä edellyttää sinulta taitoa kysyä, kuunnella ja ratkaista ongelmia. Olet tottunut käymään asiakasyrityksissä monella tasolla keskusteluja ja saat asiakkaan luottamuksen.

Tarjoamme sinulle:

Edellytämme tehtävään valittavalta hyväksyttyä terveystarkastusta (terveystarkastus tehdään ennen tehtävän vastaanottoa).

Lisätietoja antaa:

Executive Headhunter Jari Luoma, puh. 0500 666 867.

Lähetä hakemus palkkatoiveineen sekä CV 1.3.2021 mennessä: https://inhunt.fi/inhunt_jobs/myyntipaallikko-6/

Aloitamme haastattelut välittömästi.

Kokkolan satama – voimakkaasti kasvava kolmen sataman kokonaisuus.

Kokkolan sataman kautta kulkee noin seitsemän miljoonaa tonnia tavaraa vuodessa. Satamassa käy vuosittain 600 laivaa, josta n. 50 on isoja Panamax-luokan laivoja.  Toimintaamme leimaa pitkäjänteinen kehitystyö mittavine ja oikea-aikaisine investointeineen, tehokkuus sekä asiakaslähtöinen palvelu.

Kaikki kolme satamaamme – Kantasatama, Syväsatama ja Hopeakiven satama – muodostavat itsenäisesti toimivien yksiköiden tehokkaan kokonaisuuden. Tehokkuutemme taustalla on myös vuosikymmenten kokemus, laaja kansainvälinen verkostoituminen sekä erinomaiset logistiset yhteydet. 

Kokkolan Satama – tehokas, monipuolinen ja turvallinen valinta. www.portofkokkola.fi

Vahvassa myötätuulessa oleva maakuntakeskus Kokkola tarjoaa muuttajalle monipuoliset palvelut: www.kokkola.fi/muuttajat