-0 °C

11 m/s (Pohjoinen)

+35 cm

Satamakapteeni

Nykyisen satamakapteenimme siirtyessä ansiokkaan uran jälkeen vapaalle, etsimme johtoryhmän jäseneksi ja aluspalveluosaston päälliköksi

SATAMAKAPTEENIA

vastaamaan sataman alusliikenteestä, siihen liittyvistä palveluista ja lupa-asioista sekä viranomaisten asettamista velvoitteista. Tehtäviin kuuluvat mm. aluspalvelujen järjestäminen, ISPS turvallisuus, VAK, valmiusasiat sekä muu viranomaisyhteistyö.  Tehtävässä kuulut Sataman johtoryhmään ja toimit aluspalveluosaston päällikkönä. Raportoit suoraan toimitusjohtajalle. Päätoimipaikkasi on Kokkolan satamassa.

Odotamme sinulta:

Tehtävä edellyttää omatoimista, kehittävää ja tuloshakuista otetta työhön, hyvää paineensieto- ja organisointikykyä, erinomaisia vuorovaikutus-, viestintä- ja esimiestaitoja. Omaat myös eteenpäin katsovan ja positiivisen asenteen.

Tarjoamme sinulle:

Edellytämme tehtävään valittavalta hyväksyttyä terveystarkastusta ja turvallisuusselvitystä (terveystarkastus ja suppea turvallisuusselvitys tehdään ennen tehtävän vastaanottoa).

Lisätietoja antaa:

Executive Headhunter Jari Luoma, puh. 0500 666 867.

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen ja CV 1.3.2021 mennessä: https://inhunt.fi/inhunt_jobs/satamakapteeni/

Aloitamme haastattelut välittömästi.

Kokkolan satama – voimakkaasti kasvava kolmen sataman kokonaisuus.

Kokkolan sataman kautta kulkee noin seitsemän miljoonaa tonnia tavaraa vuodessa. Satamassa käy vuosittain 600 laivaa, josta n. 50 on isoja Panamax-luokan laivoja.  Toimintaamme leimaa pitkäjänteinen kehitystyö mittavine ja oikea-aikaisine investointeineen, tehokkuus sekä asiakaslähtöinen palvelu.

Kaikki kolme satamaamme – Kantasatama, Syväsatama ja Hopeakiven satama – muodostavat itsenäisesti toimivien yksiköiden tehokkaan kokonaisuuden. Tehokkuutemme taustalla on myös vuosikymmenten kokemus, laaja kansainvälinen verkostoituminen sekä erinomaiset logistiset yhteydet. 

Kokkolan Satama – tehokas, monipuolinen ja turvallinen valinta.

Vahvassa myötätuulessa oleva maakuntakeskus Kokkola tarjoaa muuttajalle monipuoliset palvelut: www.kokkola.fi/muuttajat