+10 °C

4 m/s (Lounas)

-7 cm

18. – 21.3.2024, Wind & Renewable Energy, Vaasa

Kokkolan Satama näytteilleasettajana Vaasa Wind & Renewable Energy -tapahtumassa

Näyttelypaikka B18

Kokkolan Satama Oy osallistuu Vaasa EnergyWeekille ja on näytteilleasettajana Vaasa Wind & Renewable Energy -tapahtumassa Vaasan kaupungintalolla.

Tämä ammattitapahtuma kokoaa yhteen uusiutuvien energiamarkkinoiden asiantuntijat ja vaikuttajat. Tapahtuma järjestetään tänä vuonna jo kymmenettä kertaa, ja se koostuu näyttelystä, seminaareista, tietoiskuista ja tapaamisista. Vaasa Wind & Renewable Energy -tapahtuma esittelee innovaatioita, teknologiaa ja palveluita energia-alan toimijoille, yhdistäen palveluntarjoajat, päättäjät sekä ostajat. Yksi pääteemoista on tänä vuonna offshore wind-rakentaminen, joka tuo lukuisia uusia mahdollisuuksia alalle.

G-4ZN8NKFKBQ