+14 °C

2 m/s (Koillinen)

n/a cm

Logistiikka­palvelut

Tarjoamme asiakkaillemme helppoutta, turvallisuutta ja välitöntä palvelun saatavuutta. Tähän logiikkaan perustuu asiakkaidemme tarpeiden mukaan räätälöidyt ja yhteistyökumppaneidemme kanssa toteutetut logistiset kokonaisratkaisumme. Ne sisältävät rautatie- ja maantiekuljetukset sekä huolinta-, terminaali- ja ahtauspalvelut Suomen rajalta laivan lastaukseen – tai toisin päin. Tarjoamme asiakkaillemme nämä palvelut ”yhden luukun” periaatteella. Olemme ainoa satama Suomessa, joka pystyy tarjoamaan tällaisen palvelukokonaisuuden.

LOGISTISET KOKONAISRATKAISUMME:


Räätälöimme asiakkaillemme rautatie- tai maantielogistiset toiminnot Kokkolan Satamaan sekä huolehdimme liikenteen koordinoinnista yhdessä sovittujen periaatteiden mukaisesti.


Tarjoamme asiakkaan tarvitsemat huolinta- ja tullivarastointipalvelut.


Huolehdimme yhdessä kokeneiden toiminnanharjoittajien kanssa asiakkaan tuotteiden käsittelystä niin satamassamme kuin muussakin infrastruktuurissamme. Konsepti sisältää terminaali-, varastointi-, huolinta- sekä laivan lastaamiseen tai purkamiseen liittyvät satamapalvelut.


Avustamme tarvittaessa myös merikuljetukseen liittyvissä logistisissa kokonaisuuksissa tarjoamalla asiakkaiden käyttöön kokeneiden yhteistyökumppaneidemme tietotaidon.

Kysy lisää logistiikkapalveluista:
Torbjörn Witting
p. 040 5119 595
torbjorn.witting@portofkokkola.fi