+13 °C

4 m/s (Lounas)

-35 cm

Logistiikka­palvelut

Räätälöimme aina asiakaskohtaisesti kokonaisen logistiikkaketjun käyttäen pitkäaikaisia, luotettavia ja hyväksi havaittuja toimijoita. Asiakkaalle tämä merkitsee kilpailukykyistä hintaa, joka kattaa koko logistisen ketjun lähtöpäästä määränpäähän.

Tarjoamme asiakkaillemme helppoutta, turvallisuutta ja välitöntä palvelun saatavuutta. Tähän logiikkaan perustuu asiakkaidemme tarpeiden mukaan räätälöidyt ja yhteistyökumppaneidemme kanssa toteutetut logistiset kokonaisratkaisumme. Ne sisältävät rautatie- ja maantiekuljetukset sekä huolinta-, terminaali- ja ahtauspalvelut Suomen rajalta laivan lastaukseen – tai toisin päin. Tarjoamme asiakkaillemme nämä palvelut ”yhden luukun” periaatteella. Olemme ainoa satama Suomessa, joka pystyy tarjoamaan tällaisen palvelukokonaisuuden.

LOGISTISET KOKONAISRATKAISUMME:

Räätälöimme asiakkaillemme rautatie- tai maantielogistiset toiminnot Kokkolan Satamaan sekä huolehdimme liikenteen koordinoinnista yhdessä sovittujen periaatteiden mukaisesti.

Tarjoamme asiakkaan tarvitsemat huolinta- ja tullivarastointipalvelut.

Huolehdimme yhdessä kokeneiden toiminnanharjoittajien kanssa asiakkaan tuotteiden käsittelystä niin satamassamme kuin muussakin infrastruktuurissamme. Konsepti sisältää terminaali-, varastointi-, huolinta- sekä laivan lastaamiseen tai purkamiseen liittyvät satamapalvelut.

Avustamme tarvittaessa myös merikuljetukseen liittyvissä logistisissa kokonaisuuksissa tarjoamalla asiakkaiden käyttöön kokeneiden yhteistyökumppaneidemme tietotaidon.

Kysy lisää logistiikkapalveluista:

Torbjörn Witting
p. 040 5119 595
torbjorn.witting@portofkokkola.fi

G-4ZN8NKFKBQ