+12 °C

3 m/s (Lounas)

-35 cm

Viikon Capesize

Nyt on Kokkolan Syväsatamassa tavallistakin isompi alus!

Nyt on Kokkolan Syväsatamassa tavallistakin isompi alus! Myöhään keskiviikkoiltana satamaan saapui Capesize-kokoluokkaan kuuluva Ds Charme, joka on yksi kaikkien aikojen suurimmista Kokkolassa koskaan käyneistä laivoista. Lisäksi kyseessä on tiettävästi suurin Suomessa vuoden 2020 aikana tähän mennessä käynyt alus.

DS CHARME: Liberian lipun alla purjehtivan aluksen kantavuus on 176 000 tonnia. Alus on 291,8 metriä pitkä ja 45,05 metriä leveä. Ds Charme on rakennettu vuonna 2011.

Nu ligger ett fartyg som är större än vanligt vid kajen i Karleby Djuphamn! Sent på onsdagskvällen anlände m/s Ds Charme, som är av storleksklassen Capesize. Det är ett av de största  fartygen som någonsin besökt  Karleby och är dessutom, vad vi vet, det största fartyget hittills som besökt Finland under 2020.

DS CHARME: Fartyget som seglar under liberiansk flag har en dödvikt på 176 000 ton. Det är 291,8 meter långt och 45,05 meter brett. Ds Charme byggdes 2011.

G-4ZN8NKFKBQ