+21 °C

3 m/s (Kaakko)

+5 cm

Kokkolan Satama Oy järjestää ukrainalaislapsille elämysretken PowerPark -huvipuistoon

Kokkolan Satama Oy järjestää ukrainalaislapsille elämysretken PowerPark -huvipuistoon

Miljoonat ukrainalaiset ovat joutuneet jättämään kotinsa, ja heistä iso osa myös kotimaansa Venäjän helmikuussa aloittaman hyökkäyssodan takia. Kokkolaan on tähän mennessä saapunut Ukrainasta yli 300 sotaa paennutta perhettä. Eniten sodasta kärsivät lapset.

Kokkolan Satamassa mietimme, mitä voisimme tehdä ukrainalaisperheiden hyväksi, jotka asuvat nyt Kokkolassa jouduttuaan pakenemaan Venäjän aloittamaa hyökkäyssotaa. Päätimme tarjota näiden perheiden lapsille elämysmatkan PowerPark -huvipuistoon, Alahärmään tänään (3.9.2022) lauantaina.

Lähtötunnelmia Kokkolan torilta

Tässä olemme lähdössä Alahärmään lähes sadan lapsen kanssa, ja odotamme innolla, mitä matka tuo tullessaan. Lue lisää elämyspäivän tunnelmista ensi maanantaina tältä samalta sivustolta, LinkedIn- ja Facebook kanavilta.

G-4ZN8NKFKBQ