+10 °C

4 m/s (Lounas)

-35 cm

Anssi Martinmäki
Kokkolan Satama Oy:n kaupalliseksi päälliköksi

Anssi Martinmäki Kokkolan Satama Oy:n kaupalliseksi päälliköksi

Kokkolan Satama Oy:n kaupalliseksi päälliköksi on valittu 6. marraskuuta alkaen logistiikkainsinööri Anssi Martinmäki (40). Hän siirtyy uuteen tehtäväänsä Juhani Kähkönen Oy:ltä, missä Martinmäki toimi projekti-insinöörinä mekaanisessa metsäteollisuudessa kuljetusten kehittämisen ja suunnittelun tehtävissä.


Anssi Martinmäellä on vahva kokemus satamalogistiikan suunnittelu- ja johtotehtävistä Oy M. Rauanheimo Ab:n palveluksessa. Hän aloitti työuransa Rauanheimolla 2008 ahtaus- ja huolintatyönjohtajana. Sen jälkeen hän on työskennellyt yhtiön palveluksessa raideliikennesuunnittelijana, operatiivisena tuotannon suunnittelijana sekä huolintapäällikkönä, jossa tehtävässä hän vastasi Rauanheimon terminaalitoimintojen johtamisesta, suunnittelusta ja kehittämisestä. Viimeksi hän työskenteli vuosina 2021-2022 operatiivisena päällikkönä kantaen kokonaisvastuun Rauanheimon Kokkolan yksikön palveluliiketoiminnan suunnittelusta ja logistiikan johtamisesta.


– Kokkolan Satama on mitä loistavin paikka päästä vaikuttamaan satamatoimintaan ja olla mukana paikallisen teollisuuden ja globaalien toimitusketjujen palveluksessa. Kokkola on yksi Suomen vahvimpia yleissatamia, joka käsittelee monipuolisesti erilaisia tavaralajikkeita. Kattavien infrastruktuuri-investointien myötä Kokkolan Satamalla on lisäksi huomattava potentiaali palvella puhtaan siirtymän hankkeita. Myös väylät ovat erinomaiset, kun 14-metriseen syväväylään yhdistyvät niin raideliikenneverkosto kuin toimivat erikoiskuljetusreitit, Anssi Martinmäki perustelee hakeutumistaan Kokkolan Sataman palvelukseen.

Logistiikkainsinööri Anssi Martinmäki aloittaa marraskuussa Kokkolan Satama Oy:n kaupallisena päällikkönä.
G-4ZN8NKFKBQ